Alixtra bags & Accessories

I första hand är detta en webbshop med tillhörande showroom/lokal butik i Kungsbacka. Härifrån vår mysiga lokal sköter vi allt som har med webbshoppen och butiken att göra.

Vi startade vår resa med väskor 2017. Väskor och smycken tror jag finns i de flesta kvinnors DNA, på ett eller annat sätt. Inte minst i min egen. Jag älskar sånt och det kändes helt naturligt för mig att starta en webshop med tillhörande butik i Kungsbacka. Ibland måste man stanna upp i livet, tänka efter och verkligen satsa på det som känns bra. Det som brinner i hjärtat.

I butiken finns förutom väskor, smycken från BudtoRose, underbara roliga halsband från Smolk, fina tygpåsar från populära svenskdesignade Bag-All och Bosse & Ester från Norrland, käcka presentpåsar i form av väskor och mycket mer. 

Jag som äger butiken heter Alexandra van Oosten och är bosatt i Kungsbacka med man och barn. Här i Kungsbacka hittar ni även vår fina butik som är vackert belägen med utsikt över ån.

Välkomna in och säg hej <3

 

 

KOM FÖRBI VÅR FINA BUTIK/SHOWROOM


Alixtra Bags & Accessories
Vallgatan 2
434 30 Kungsbacka

Mail: hello@alixtra.se

Telefon: 0793-32 92 93
Vi svarar i mån av tid öppetdagar mellan kl 10-18.

Lämna meddelande eller skicka SMS.

Öppettider

OBS! Tiderna kan varieras då jag kanske är på mässa, inköp eller annat viktigt. Se alltid ändringar som kommer som inlägg på FB/instagram. Tack! 

Måndag- tisdag: Stängt (är jag på plats- välkommen in!!)

Onsdag - torsdag 11-17

Fredag 11-16
Lördag 11-14
Maila om du vill komma förbi en annan tid, vi kan säkert komma överens.